Forum EuroCraftingSerwer

Opis forum

#1 2012-09-26 12:47:38

wiktoreczek123

Administrator

Punktów :   

Ekipa serwera , dokładny opis .

Lagosik (czyli ja , a na forum wiktoreczek123) założyciel serwera EuroCrafingSerwer , HeadAdmin forum jak i serwera .

Krótkie informacje o nim  - Jestem FreeStylowc'em w piłce nożnej , studiuję informatykę mam 18 lat .

MiNiOn1989 - Moderator forum , Admin serwera .

Krótkie informacje o nim - Studiuję Informatykę , ( idziemy na wszystko Umiemy naprawiać kompy - Lagosik I Minion ) ... Mam 17-18 lat , jestem ok . w wieku Lagosik'a .

KnopekPL - Moderator Forum , Moderator EuroCraftingSerwer - Został On zdegradowany , ponieważ niszczył serwer i forum .

Krótkie informacje o nim - Jak na razie , jest najmłodszy z ekipy bo ma 16 lat . Zamierza iść na studia informatyczne , w większości jest naszym Architektem , jak i pomocnikiem dla graczy .

Yograon_PL - HeadAdmin EuroCrafing serwer oraz Administrator forum . - zdegradowany , z powodu braku szacunku do reszty z ekipy , oraz obraźliwe stosunki do graczy .

Jena - HeadAdminka serwera .

Krótkie informacje o niej : Jest bliską koleżanką Lagosik'a . Znają się wirtualnie , jest chętna do pomocy i pomysłowa . 

Etren - Operator serwera .

Krótkie informacje o nim - Ma 18 lat , jest na studiach informatycznych , jak większość z ekipy

Upadły anioł , który spadł z nieba . By rozświetlać drogę krwią kapiącą .

Stopka forum

RSS