Opis forum
Strony: 1
Wątek Zamknięty
Witam , nazywam się Wiktor Radecki i chciałbym złożyć podanie na Policjanta na serwerze EuroCraftingSerwer a oto i one :
Mikrofon : Posiadam
TeamSpeak : Posiadam
Dlaczego ja : Ponieważ mam sporo wolnego czasu , który chętnie przeznaczę na patrolowanie serwera .
Komendy które ogarniam : Wszystkie podstawowe dla policjanta , typu jail kick itp .
Coś o mnie : Jestem młodym , no trochę młodym ... FreeStylowc'em piłki nożnej , lubię bardzo grać w minecraft'a najlepiej jako Ważniak
Gdzie mieszkasz : W Anglii , ale mam na zamiar przeprowadzić się z rodzicami do Polski , do Warszawy do mieszkania na ulicy Jakowielkiej , Jeśli ktoś kojarzy
Czy ogarniasz PWF : Ogarniam 8,5/10
Czy ogarniasz FKF : Ogarniam 6,5/10
Staż na serwerze : Od samego początku , czyli jakieś 2 dni
Nick w grze : Nipde
Dzienny czas spędzony przed komputerem : Do 5,6 godzin .
Ostatnie życzenie : Proszę o pozytywne i rozsądne rozpatrzenie mojego podania .
Administrator
Wiesz co ? Zastanawiam się nad Tobą ... Dlaczego :
- Kłamstwa związane z wiekiem : Oho , jak ostatni raz widziałem Cię na starym serwerze to z młodniałeś o 2 lata .
-Mieszkasz w Anglii ? To napisz mi jak jest po Angielsku Zmiana Świata jest potrzebna .
-Kolejny co zna FKF i PWF na 6,5 i 8,5 ? To mi napisz jak zrobić tak żeby na Forum jak i do gry na dany link , obszar czyli piksel zrobić tak żeby ranga Użytkownik oraz Gracz zmieniała się na tryb gry Creative , po czym gracz zostanie zabity .
-Napiszesz - dostaniesz ;D
Administrator
No dobra przyjęty ...
Myślałem że chociaż raz będę mógł odrzucić kogoś Kłamiącego
Przyjęty jesteś , zgłoś się do mnie na serwerze mój nick to : Lagosik .
Administrator
Zapomniałbym , temat zamykam .
Zamykam.
Wątek Zamknięty
Strony: 1